Repareren moet!

Kijk, dit vind ik nou gaaf. Niet alleen omdat het een Bialetti Brikka is, maar ook omdat een mokkapotje met een afgebroken handvat weer een nieuwe kans krijgt. Iemand heeft hier de moeite genomen om uit triplex een nieuw handvat te figuurzagen. Dat spreekt me aan. Apparaten moeten gemaakt worden zodat je ze (zelf) kunt repareren! (Zie ook: ifixit.com/Manifesto)


Deze koffiepot gaat weer een tijdje mee. Hoewel, ik zie al wat brandplekken aan de onderkant van het houten handvat…
De originele handvatten van mokkapotjes zijn inderdaad niet erg stevig. Ik heb er ook al twee keer een moeten vervangen. Kon ik gelukkig nog bestellen (via www.kitchenessence.ie). Maar de volgende keer dat het handvat van een van mijn mokkapotjes afbreekt, pak ik mooi de figuurzaag erbij!

(via upcyclingcnc)

BewarenBewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *