Serious Gourmet Shit

Effe een tip tussendoor. Eigenlijk wil ik helemaal geen reclame maken (vang hier niks voor), maar deze koffiebonen koop ik nu al een paar maanden. En iedere keer smaakt mijn Brikka-koffie uitstekend. Dat is wel eens anders (of liever gezegd: vaak anders) met supermarkt-huismerk-bonen.

Dan denk je: shit, deze moet ik de volgende keer maar weer kopen en een volgende keer  valt het weer vies tegen. Je kunt natuurlijk voor the serious gourmet shit gaan (wat ik net als Jimmy ook wel eens heb gedaan), maar daar betaal je wel drie keer zoveel voor. En het verschil in smaak is gewoon niet groot genoeg als je met een mokkapot koffie maakt.

Dus als je van medium roast houdt, zou je deze bonen eens moet checken. En ze zijn ook nog eens biologisch. Wat wil je nog meer?

Serious Organic Gourmet Shit on a Budget!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *